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Model Farm del latte in Tunisia

Tunisia

Stato

Chiuso

Tipologia di aiuto

Interventi sul progetto

Tunisia


Luogo

-

€ 190.000
Impegnati
€ 190.000
Utilizzati

Descrizione

Adozione di tecnologie di alimentazione animale e agroalimentare innovative per il rafforzamento della filiera del latte e i suoi derivati, in termini di qualità e quantità, nell'area di progetto. leggi tutto chiudi
Anno Impegnati Utilizzati
2024 € 0 € 20.000
2022 € 0 € 90.000
2020 € 0 € 80.000
2019 € 190.000 € 0

Finanziatore

Tipo Nome Channel code
Governo AICS - Italian Agency for Cooperation and Development 11000

Channel reported

Tipo Nome Channel code
organisation_type. La romana farine s.r.l. 61009

Dati del progetto

  • IATI IdentifierXM-DAC-6-4-011972-01-5
  • CRS Activity identifier2019000337
  • AID011972/01/5
  • Inizio previsto 01/03/2020
  • Fine prevista 01/03/2022
  • Inizio effettivo 15/12/2020
  • Fine effettiva 13/03/2024
  • Canale di intervento Bilateral
  • Stato Chiuso
  • Tied status Slegato

Settori

  • 32161 - Industria agroalimentare 100.0%

Policy marker

  • Uguaglianza di Genere Non pertinente
  • Disability Non pertinente
  • Nutrition Obiettivo principale
  • Aiuto all’Ambiente Non pertinente
  • Sviluppo partecipativo e buon governo Obiettivo significativo
  • Sviluppo del Commercio Obiettivo principale
  • Biodiversità Non pertinente

SDGs

  • 12.a - Support developing countries to strengthen their scientific and technological capacity to move towards more sustainable patterns of consumption and production
  • 2.1 - By 2030, end hunger and ensure access by all people, in particular the poor and people in vulnerable situations, including infants, to safe, nutritious and sufficient food all year round
  • 2.3 - By 2030, double the agricultural productivity and incomes of small-scale food producers, in particular women, indigenous peoples, family farmers, pastoralists and fishers, including through secure and equal access to land, other productive resources and inputs, knowledge, financial services, markets and opportunities for value addition and non-farm employment
  • 2.4 - By 2030, ensure sustainable food production systems and implement resilient agricultural practices that increase productivity and production, that help maintain ecosystems, that strengthen capacity for adaptation to climate change, extreme weather, drought, flooding and other disasters and that progressively improve land and soil quality
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