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SOSTENIBILITÀ DEI SISTEMI ALIMENTARI NELLA REGIONE DI TAHOUA - SO.SI.AL

Niger

Stato

In corso

Tipologia di aiuto

Interventi sul progetto

Niger


Luogo

-

€ 3.000.000
Impegnati
€ 1.000.000
Utilizzati

Descrizione

La sicurezza alimentare è migliorata in modo sostenibile nei comuni di Bouza, Karofane e Madaoua leggi tutto chiudi
Anno Impegnati Utilizzati
2024 € 3.000.000 € 1.000.000

Finanziatore

Tipo Nome Channel code
Governo AICS - Italian Agency for Cooperation and Development 11000

Channel reported

Tipo Nome Channel code
Multilaterale FAO - ORGANIZZAZIONE DELLE NAZIONI UNITE PER L'ALIMENTAZIONE E L'AGRICOLTURA 41301

Dati del progetto

  • IATI IdentifierXM-DAC-6-4-013131-01-0
  • CRS Activity identifier2024040291
  • AID013131/01/0
  • Inizio previsto 01/10/2024
  • Fine prevista 30/09/2027
  • Inizio effettivo 11/11/2024
  • Fine effettiva -
  • Canale di intervento Bilateral
  • Stato In corso
  • Tied status Slegato

Settori

  • 31120 - Sviluppo dell'agricoltura 30.0%
  • 31130 - Risorse territoriali per l'agricoltura 30.0%
  • 43040 - Sviluppo rurale 40.0%

Policy marker

  • Uguaglianza di Genere Obiettivo significativo
  • Disaster Risk Reduction (DRR) Obiettivo significativo
  • Disability Non pertinente
  • Nutrition Non pertinente
  • Aiuto all’Ambiente Obiettivo principale
  • Sviluppo partecipativo e buon governo Obiettivo significativo
  • Sviluppo del Commercio Non pertinente
  • Biodiversità Obiettivo significativo
  • Cambiamenti Climatici Mitigazione Non pertinente
  • Cambiamenti Climatici Adattamento Obiettivo principale
  • Desertificazione Obiettivo significativo
  • Salute Materno - Infantile Non pertinente

SDGs

  • 12.2 - By 2030, achieve the sustainable management and efficient use of natural resources
  • 12.4 - By 2020, achieve the environmentally sound management of chemicals and all wastes throughout their life cycle, in accordance with agreed international frameworks, and significantly reduce their release to air, water and soil in order to minimize their adverse impacts on human health and the environment
  • 13.1 - Strengthen resilience and adaptive capacity to climate-related hazards and natural disasters in all countries
  • 15.3 - By 2030, combat desertification, restore degraded land and soil, including land affected by desertification, drought and floods, and strive to achieve a land degradation-neutral world
  • 2.4 - By 2030, ensure sustainable food production systems and implement resilient agricultural practices that increase productivity and production, that help maintain ecosystems, that strengthen capacity for adaptation to climate change, extreme weather, drought, flooding and other disasters and that progressively improve land and soil quality
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