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CONTRIBUTO VOLONTARIO 2023 FAO-STM - HUB

Paesi in via di sviluppo non specificati

Stato

Finalizzazione

Tipologia di aiuto

Contributions to single-donor funding mechanisms and contributions earmarked for a specific funding window or geographical location

Paesi in via di sviluppo non specificati


Luogo

-

€ 2.500.000
Impegnati
€ 2.500.000
Utilizzati

Descrizione

CONTRIBUTO VOLONTARIO ALLA FAO COME SUPPORTO FINANZIARIO AL POLO DEI SISTEMI ALIMENTARI DELLE NAZIONI UNITE PER L'ORGANIZZAZIONE DELL'INVENTARIO DEI SISTEMI leggi tutto chiudi
Anno Impegnati Utilizzati
2023 € 2.500.000 € 2.500.000

Finanziatore

Tipo Nome Channel code
Governo AICS - Italian Agency for Cooperation and Development 11000

Channel reported

Tipo Nome Channel code
Multilaterale FAO - ORGANIZZAZIONE DELLE NAZIONI UNITE PER L'ALIMENTAZIONE E L'AGRICOLTURA 41301

Dati del progetto

  • IATI IdentifierXM-DAC-6-4-012802-01-0
  • AID012802/01/0
  • CRS Activity identifier2023040199
  • Inizio previsto 31/03/2023
  • Fine prevista 31/12/2023
  • Inizio effettivo 12/06/2023
  • Fine effettiva -
  • Canale di intervento Bilateral
  • Stato Finalizzazione
  • Tied status Slegato

Settori

  • 31110 - Politiche agricole e gestione amministrativa 100.0%

Policy marker

  • Nutrition Obiettivo significativo

SDGs

  • 2.1 - By 2030, end hunger and ensure access by all people, in particular the poor and people in vulnerable situations, including infants, to safe, nutritious and sufficient food all year round
  • 2.2 - By 2030, end all forms of malnutrition, including achieving, by 2025, the internationally agreed targets on stunting and wasting in children under 5 years of age, and address the nutritional needs of adolescent girls, pregnant and lactating women and older persons
  • 2.3 - By 2030, double the agricultural productivity and incomes of small-scale food producers, in particular women, indigenous peoples, family farmers, pastoralists and fishers, including through secure and equal access to land, other productive resources and inputs, knowledge, financial services, markets and opportunities for value addition and non-farm employment
  • 2.4 - By 2030, ensure sustainable food production systems and implement resilient agricultural practices that increase productivity and production, that help maintain ecosystems, that strengthen capacity for adaptation to climate change, extreme weather, drought, flooding and other disasters and that progressively improve land and soil quality
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